Lyofilizovaná jahoda v bílé čokoládě s jogurtem a jahodovým práškem 200 g

Neohodnoceno
159 Kč / ks 795 Kč / 1 kg
Vyprodáno
Možnosti doručení

Na scénu přichází jogurtová bílá čokoláda! Spojila se s lyofilizovanými jahodami a výsledkem jsou báječně svěží kuličky pro sladké mlsání.

  • sladké jahody a svěží chuť jogurtu
  • lehké mlsání pro každý den
  • nadchne děti i dospělé

Detailní informace

Detailní popis produktu

Hledáte dobrůtku, kterou můžete přibalit dětem na školní výlet nebo s ní udělat radost kolegům v kanceláři? Tak jste tady správně! Nová mlska z lyofilizovaných jahod a jogurtové čokolády vám nesmí uniknout. Dopřejete si hned dvojitou porci jahod – uvnitř se ukrývá kus mrazem sušené jahody a na jogurtové polevě ještě jahodový prášek. Jednoduše dokonalá souhra sladké a svěží ovocné chuti.

Uvnitř každé kuličky najdete kus lyofilizované jahody, která se sušila mrazem tak, aby nepřišla o důležité látky. Zachovala si většinu vitamínů, minerálů i vlákniny jako čerstvé ovoce. Poté se obalila v krémové jogurtové čokoládě. Navrch je posypaná práškem z lyofilizovaných jahod.

Na rozdíl od běžného sušeného ovoce neobsahují lyofilizované jahody žádný přidaný cukr, siřičitany, barviva ani jiná aditiva.

Jak si vychutnat mrazem sušené jahody v jogurtové čokoládě?

Chuť kuliček je lehká a svěží, nabízí skvělou alternativu k jahodám v čokoládě. Mrazem sušené jahody v jogurtové čokoládě můžete mlsat jen tak samotné nebo s nimi posypat snídaňové cereálie. Přijdou vhod také jako ozdoba dezertů nebo zmrzlinových pohárů.

Lyofilizované jahody jsou plné vitamínů a minerálů

  • Mrazem sušené jahody si zachovaly většinu vitamínů a minerálů jako čerstvé plody.
  • Jahody obsahují spoustu vitamínu C (62 mg ve 100 g čerstvých plodů podle NZIP).
  • Výraznou červenou barvu má na svědomí anthocyanin – silný antioxidant.
  • Jahody obsahují kyselinu listovou, která je důležitá pro vyváženou stravu.
  • Lyofilizované jahody jsou bohaté také na vitamíny A, B, E a minerály draslík, zinek, mangan a další stopové prvky.

Co je to lyofilizace?

Lyofilizace neboli sušení mrazem probíhá za velmi nízké teploty a tlaku. Tak dochází k sublimaci – voda přechází z pevného přímo do plynného skupenství. Díky tomu se z ovoce odpaří jen voda, aniž by sušení negativně ovlivnilo jeho nutriční hodnoty. Lyofilizované ovoce takřka neztratí živiny, vitamíny ani minerály. Navíc si zachová přirozenou chuť, vůni i barvu, a tak je téměř k nerozeznání od čerstvého ovoce.

Proč nakoupit lyofilizované jahody v jogurtové čokoládě na Lyofio.cz

  • kousek lyofilizované jahody v každé kuličce
  • křupavá struktura
  • znovuuzavíratelný obal

 

Složení: Bílá čokoláda s jogurtovým práškem (89%) [cukr, kakaové máslo, sušené MLÉKO, sušený JOGURT 2,5% (MLÉKO, jogurtová kultura), regulátor kyselosti, kyselina citronová, emulgátor (lecitiny, přírodní vanilkové aroma), Lyofilizovaná jahoda kostky (8%), Lyofilizovaná jahoda prášek (1%), leštící směs (tapiokový škrob, cukr, leštící látka: šelak)

Výrobek může obsahovat stopy arašídů, skořápkových plodů, obilovin obsahující lepek, sóji a sezamu.

 

Země původu: EU

 

NUTRIČNÍ HODNOTY (na 100g)
Sůl (%) 0,39
Tuky (%) 30
   -> z toho nasycené mastné kyseliny 19
Protein (%) 4,8
Vláknina (%) 1,3
Sacharidy (%) 61
   -> z toho cukry 59
Energie 536 Kcal / 2239 KJ

 

Skladujte v suchu, chraňte před teplem.

Doplňkové parametry

Kategorie: Mrazem sušené ovoce v čokoládě
Druh ovoce: Jahoda
Zpracování: Celé, Prášek
Hmotnost: 200 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: