Kokosové mléko - mango s lepkavou rýží 100 g

Novinka
129 Kč / ks 1 290 Kč / 1 kg
Skladem (>5 ks)

Mango Sticky Rice? Kdo byl na dovolené v Thajsku, nedá na tento sladký dezert dopustit. Teď si ho vychutnáte v jedné lyofilizované kostičce.

  • inovativní produkt
  • bez konzervantů a aditiv
  • hravé dvojbarevné kostičky

Detailní informace

Detailní popis produktu

Mango Sticky Rice – krémový dezert z lepkavé rýže s voňavými kousky manga. V Thajsku si ho dáte v pouličním stánku i luxusní restauraci, bohužel v ČR tak dostupný není. My vám jeho chuť přinášíme v jedné lyofilizované kostičce, která kombinuje kokosové mléko, lepkavou rýži a mango. Všechny suroviny jsou mrazem sušené.

  • Sladká chuť: Mango se sklízí perfektně zralé, a tak nabízí omamně sladkou chuť bez jakýchkoliv aditiv. Na rozdíl od tradičního dezertu tak naše kostičky neobsahují žádný přidaný cukr.
  • 100 % přírodní produkt: Na výrobu čtverečků se používají jen tři suroviny –⁠ mrazem sušené kokosové mléko, prášek z mrazem sušeného manga a mrazem sušená lepkavá rýže. Nic víc není potřeba.
  • Zdroj dlouhodobé energie: Kombinace sacharidů a tuků vás zasytí na delší dobu. Skvělý zdroj energie na výlet s dětmi nebo pořádnou projížďku na kole.
  • Zdravá svačina: Žádné konzervanty, barviva ani přidaný cukr. Dopřejte si skutečně zdravou svačinu pro děti i dospělé.

Jak si vychutnat mrazem sušené kokosové mléko?

Když necháte kostičky rozplynout na jazyku, připomínají jemné mangové smoothie. Můžete je mlsat jen tak nebo si přidat pár čtverečků do snídaně a rozmíchat je v ovesné kaši. Nabídněte kostičky dětem místo nezdravých bonbónů plných éček a cukru. Bude je bavit jejich křupavá textura i sladká chuť.

Co byste měli vědět o lyofilizovaném kokosovém mléku s ovocem

  • Sušení mrazem zachovává v kokosovém mléku i mangu většinu vitamínů a minerálů.
  • Kokosové mléko obsahuje esenciální mastné kyseliny, které jsou nezbytné pro správné fungování těla.
  • Mango vyniká v obsahu vitamínu C. Najdete v něm také vitamíny B6 a B9.
  • Obsahuje beta-karoten, který se v těle přemění na vitamín A.
  • Má také větší množství zinku, manganu, mědi a draslíku.

Co je to lyofilizace?

Lyofilizace neboli sušení mrazem probíhá za velmi nízké teploty a tlaku. Tak dochází k sublimaci – voda přechází z pevného přímo do plynného skupenství. Díky tomu se z ovoce odpaří jen voda, aniž by sušení negativně ovlivnilo jeho nutriční hodnoty. Lyofilizované ovoce takřka neztratí živiny, vitamíny ani minerály. Navíc si zachová přirozenou chuť, vůni i barvu, a tak je téměř k nerozeznání od čerstvého ovoce.

Proč nakoupit lyofilizované kokosové mléko na Lyofio.cz

  • 100 % přírodní složení
  • bez aditiv a přidaného cukru
  • znovuuzavíratelný obal

 

Složení:

60% mango, 30% kokosové mléko, 10% lepkavá rýže

 

Země původu: mimo EU

 

NUTRIČNÍ

HODNOTY

(na 100g)

Vlhkost

≤5 %

Tuky (%)

19,1

->  z toho nasycené mastné kyseliny (%)

17,6

Protein (%)

4,3

Vláknina (%)

6

Sacharidy (%)

70,6

->  z toho cukry (%)

28

Energie

481,3Kcal / 2013 KJ

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: