Kokosové mléko - jahoda 100 g
Související produkty
Detailní popis produktu
Vyzkoušejte absolutní novinku na trhu, kterou jen tak jinde neochutnáte. Dali jsme dohromady mrazem sušené kokosové mléko s práškem z lyofilizovaných jahod a vytvořili chuťově a nutričně nabité čtverečky.
Proč vyzkoušet mrazem sušené kokosové mléko s jahodou:
- Vynikající chuť: Krémová chuť kokosového mléka se skvěle doplňuje s osvěžující jahodovou příchutí. Připomíná smetanové jahodové smoothie.
- Výživové hodnoty: Kokosové mléko je bohaté na zdravé tuky a další prospěšné látky. Jahody jsou zase zdrojem vitamínu C. Sušení mrazem umožňuje zachovat většinu výživových hodnot a přínosů obou surovin.
- 100 % přírodní produkt: Na výrobu čtverečků se používají jen dvě suroviny – mrazem sušené kokosové mléko a prášek z mrazem sušených jahod. Nic víc není potřeba.
- Žádná aditiva: Běžně se do kokosového mléka přidávají konzervanty, aby déle vydrželo. Díky lyofilizaci se mléko rychle zbaví vody, a tak aditiva nejsou nutná.
- Mlsání bez přidaného cukru: Čtverečky pomůžou zahnat chuť na sladké, přitom neobsahují žádný přidaný cukr. Zkrátka zdravé mlsání pro děti i dospělé.
Jak si vychutnat mrazem sušené kokosové mléko?
Přidejte lyofilizované kokosové mléko do smoothies a ovesných kaší – dodá jim lahodnou chuť, a hlavně spoustu zdravých tuků. Využijete ho také při přípravě dezertů a domácí zmrzliny.
Náš tip
Mrazem sušené kokosové mléko působí jako pohlazení na chuťové pohárky. Nechte čtvereček rozplynout na jazyku, když vás přepadne chuť na něco dobrého nebo si potřebujete obalit nervy.
Co byste měli vědět o lyofilizovaném kokosovém mléku s jahodou
- Sušení mrazem zachovává v kokosovém mléku i borůvkách většinu vitamínů a minerálů.
- Kokosové mléko obsahuje esenciální mastné kyseliny, které jsou nezbytné pro správné fungování těla.
- Jahody obsahují spoustu vitamínu C a také vitamíny A, B, E.
- Lyofilizované jahody jsou bohaté na minerály draslík, zinek, mangan a další stopové prvky.
Co je to lyofilizace?
Lyofilizace neboli sušení mrazem probíhá za velmi nízké teploty a tlaku. Tak dochází k sublimaci – voda přechází z pevného přímo do plynného skupenství. Díky tomu se z ovoce odpaří jen voda, aniž by sušení negativně ovlivnilo jeho nutriční hodnoty. Lyofilizované ovoce takřka neztratí živiny, vitamíny ani minerály. Navíc si zachová přirozenou chuť, vůni i barvu, a tak je téměř k nerozeznání od čerstvého ovoce.
Proč nakoupit lyofilizované kokosové mléko na Lyofio.cz
- přírodní složení: 45 % lyofilizované kokosové mléko, 55 % lyofilizované jahody
- bez aditiv a přidaného cukru
- znovuuzavíratelný obal
Složení:
45% kokosové mléko, 55% jahoda
Země původu: mimo EU
NUTRIČNÍ HODNOTY (na 100g) |
Vlhkost |
≤5 % |
Tuky (%) |
22,4 |
|
-> z toho nasycené mastné kyseliny (%) |
4,4 |
|
Protein (%) |
5,1 |
|
Vláknina (%) |
6 |
|
Sacharidy (%) |
70,4 |
|
-> z toho cukry (%) |
25,6 |
|
Sůl (%) |
≤0,01 |
|
Energie |
505,1 Kcal / 2112 KJ |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.