Kokosové mléko - broskev 100 g
Související produkty
Detailní popis produktu
Máte rádi kombinaci krémové a ovocné chuti? Pak rozhodně musíte vyzkoušet novinku na trhu – mrazem sušené kokosové mléko s lyofilizovanou broskví. Jakmile necháte na jazyku rozpustit jeden čtvereček, nebudete se moct nabažit. Přitom každý kousek obsahuje vitamíny a zdravé tuky.
Proč vyzkoušet mrazem sušené kokosové mléko s broskví:
- Skvělá chuť: Broskvová a smetanová chuť jsou nerozlučná dvojka. Pravá volba pro všechny milovníky broskvových jogurtů a smoothies.
- Zdroj energie: Lyofilizované ovoce je skvělým zdrojem rychlé energie, ale obsahuje hlavně sacharidy. V kombinaci s kokosovým mlékem to je jiná. Díky obsahu tuků vám čtverečky dodají energii na delší čas, třeba před intenzivním tréninkem.
- 100 % přírodní produkt: Na výrobu čtverečků se používají jen dvě suroviny – mrazem sušené kokosové mléko a prášek z mrazem sušených broskví. Nic víc není potřeba.
- Zdravá svačinka: Zapomeňte na müsli tyčinky plné cukrů a aditiv. Mrazem sušené kokosové mléko s broskví neobsahuje žádný přidaný cukr, konzervanty, barviva ani jiná éčka. Je to tak vhodná svačinka pro děti i dospělé.
Jak si vychutnat mrazem sušené kokosové mléko?
Lyofilizované kokosové mléko si můžete vychutnat jen tak samotné – vezměte ho s sebou na svačinu na výlet nebo výšlap do hor. Je lehoučké, a tak se v batohu nepronese, a navíc vám dodá dávku energie, která vydrží. Báječně se hodí také na přípravu smoothies, ovesných kaší, dezertů nebo domácí zmrzliny.
Náš tip
Naboostujte své smoothies a proteinové drinky extra vitamíny a zdravými tuky. Stačí přihodit pár čtverečků mrazem sušeného kokosového mléka a rozmixovat.
Co byste měli vědět o lyofilizovaném kokosovém mléku s broskví
- Sušení mrazem zachovává v kokosovém mléku i borůvkách většinu vitamínů a minerálů.
- Kokosové mléko obsahuje esenciální mastné kyseliny, které jsou nezbytné pro správné fungování těla.
- Broskve obsahují vitamín C a vitamíny skupiny B.
- V lyofilizovaných broskvích se nachází také minerály – draslík, vápník, hořčík a železo.
Co je to lyofilizace?
Lyofilizace neboli sušení mrazem probíhá za velmi nízké teploty a tlaku. Tak dochází k sublimaci – voda přechází z pevného přímo do plynného skupenství. Díky tomu se z ovoce odpaří jen voda, aniž by sušení negativně ovlivnilo jeho nutriční hodnoty. Lyofilizované ovoce takřka neztratí živiny, vitamíny ani minerály. Navíc si zachová přirozenou chuť, vůni i barvu, a tak je téměř k nerozeznání od čerstvého ovoce.
Proč nakoupit lyofilizované kokosové mléko na Lyofio.cz
- přírodní složení: 45 % lyofilizované kokosové mléko, 55 % lyofilizované broskve
- bez aditiv a přidaného cukru
- znovuuzavíratelný obal
Složení:
45% kokosové mléko, 55% broskev
Země původu: mimo EU
NUTRIČNÍ HODNOTY (na 100g) |
Vlhkost |
≤5 % |
Tuky (%) |
19,8 |
|
-> z toho nasycené mastné kyseliny (%) |
4,9 |
|
Protein (%) |
2,3 |
|
Vláknina (%) |
5,1 |
|
Sacharidy (%) |
90,7 |
|
-> z toho cukry (%) |
29,4 | |
Sůl (%) |
≤0,01 | |
Energie |
429,5 Kcal / 1796 KJ |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.