Jablko prášek se zlomky 100 g
Detailní popis produktu
Příchuť jablka si teď můžete přidat do jakéhokoliv jídla nebo nápoje, a to v naprosto přírodní podobě. Lyofilizované jablko neobsahuje žádné přidané cukry ani aditiva, a svými výživovými hodnotami téměř odpovídá čerstvému ovoci. V každé lžíci lyofilizovaného prášku tak najdete vitamíny, minerály a vlákninu, která vám nesmí chybět ve vyváženém jídelníčku.
Jablečný prášek se zlomky pořídíte za výhodnější cenu než celé plátky mrazem sušených jablek. Využijete ho všude, kde tolik nezáleží na vzhledu a nepotřebujete křupat celé kousky.
Přidejte prášek třeba do snídaňové kaše nebo do těsta na bábovku. Rozmixujte ho do tvarohu, jogurtu či kefíru. Nebo vytvořte lahodný ovocný čaj – stačí zalít prášek horkou vodou a budete v něm mít i kousky jablíček. Když přidáte ještě trošku alkoholu, získáte horký punč, který vás pořádně zahřeje.
Náš tip
Vytvořte domácí proteinové tyčinky s jablíčky. Smíchejte rozmixované ovesné vločky, mandlové máslo, prášek s kousky lyofilizovaných jablek, skořici, vanilkový protein a javorový sirup. Rozprostřete směs na plech, ozdobte rozpuštěnou hořkou čokoládou a vlašáky a nechte zatuhnout v mrazáku. Poté krájejte na tyčinky.
Lyofilizovaná jablka jsou plná vitamínů a minerálů
- Mrazem sušená jablka si zachovala většinu vitamínů a minerálů jako čerstvé plody.
- Jablka jsou zdrojem vitamínu C i kyseliny listové.
- Jablka obsahují řadu minerálů – draslík, železo, hořčík a vápník.
- V jablkách najdete také vlákninu, která přispívá k dobrému trávení.
Co je to lyofilizace?
Lyofilizace neboli sušení mrazem probíhá za velmi nízké teploty a tlaku. Tak dochází k sublimaci – voda přechází z pevného přímo do plynného skupenství. Díky tomu se z ovoce odpaří jen voda, aniž by sušení negativně ovlivnilo jeho nutriční hodnoty. Lyofilizované ovoce takřka neztratí živiny, vitamíny ani minerály. Navíc si zachová přirozenou chuť, vůni i barvu, a tak je téměř k nerozeznání od čerstvého ovoce.
Proč nakoupit lyofilizovaný prášek z jablek na Lyofio.cz
- vyroben z 100 % mrazem sušeného ovoce
- bez aditiv a přidaného cukru
- znovuuzavíratelný obal
Země původu: mimo EU
NUTRIČNÍ HODNOTY NA 100 g |
Vlhkost | ≤5 % |
Tuky (%) | 2,3 |
-> z toho nasycené mastné kyseliny (%) | 0,1 |
Protein (%) | 3,3 |
Vláknina (%) | 10 |
Sacharidy (%) | 88,2 |
-> z toho cukry (%) | 70 |
Energie | 386,9 kcal / 1666 kJ |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Mrazem sušené ovoce |
---|---|
Druh ovoce: | Jablko |
Zpracování: | Prášek, Kousky |
Hmotnost: | 100 g |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.